Skolgatan 19


Skolgatan 19, 503 33, Borås

Hyra: 11646 kr/mån

Area: 89 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-03-01

Sista anm.dag: 2021-11-29

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Stor 3a mitt i centrala Borås som kommer totalrenoveras och bli klar för inflytt 2022-03-01.

Vid uthyrning av den här lägenheten erbjuder vi förtur för dig som redan bor hos oss. För att omfattas av rätten till förtur behöver du ha bott i din nuvarande bostad i minst två år. Vi använder oss av ett slumpat urval när vi kallar personer till visning. Det innebär att vårt system gör ett automatiskt urval där alla som uppfyller kraven för förtur har samma chans. Om det inte finns tillräckligt många sökande med förtursrätt kommer lägenheten att erbjudas till övriga bostadssökande som anmält intresse.

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Lägenheten ligger på entréplan i hus med hiss. Ingång till lägenheten är från loftgång.
Hyran är preliminär och fastställs efter förhandling (hyran är satt efter renovering).

Observera att ritningen kan avvika något. Bilderna är exempelbilder tagna i lägenhet med annan planlösning.

Välkommen med din ansökan

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Att bo i centrala Borås innebär närhet till en levande stadskärna med många upplevelser och ett stort utbud av butiker, parker, grönområden, restauranger, högskola och muséer, som t.ex. konstmuseum och textilmuseum.  


Busshållsplats / tågstation: 1300 m

Restauranger & caféer: 50 m

Bank: 250 m

Motion: 250 m

Köpcentrum & gallerior: 450 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet