Skolgatan 40


Skolgatan 40, 503 43, Borås

Hyra: 10240 kr/mån

Area: 81 m2, Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-04-01

Sista anm.dag: 2023-01-29

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Fräsch 4:a med balkong på Lugnet.

Denna lägenhet totalrenoverades 2016-10 enligt Willhemlyftet och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Observera att ritning kan avvika något

Lägenheten ligger 3 trappor upp i hus utan hiss. Den har ett ljust stort vardagsrum men en renoverad balkong i söderläge. Badrummet har golvvärme och handdukstork. Fullutrustat kök med diskmaskin, micro, induktionshäll. Det tredje sovrummet är litet och passar som extrarum/kontor. Till lägenheten hör ett vinds- och ett matkällarförråd. Hyresgästerna i huset har tillgång till en liten innergård mellan fastigheterna på gatan.

Parkeringar publiceras på hemsidan. Det är lätt att skapa en prenumeration för området, så får man mail när vi lägger ut något. Ta ett kik redan nu, det kanske finns något ute. Här råder även boendeparkering på gatorna - dessa tillstånd beställs via Borås Stad.

Hyran avser 2022 (2023 ej förhandlad klar än) och inkluderar värme, vatten och kabel-TV. Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Tänk på att du riskerar dubbla hyror, även om du är befintlig hyresgäst.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Lugnet är ett namn som mycket väl beskriver området. Inom gångavstånd finns såväl centrum, Högskolan och sjukhus. Borås köpcentra Knalleland ligger också i närheten. I närområdet finns även fritidsområdet runt Kype med både motionsspår och badplats.