Tredje Villagatan 15 E


Tredje Villagatan 15 E, 504 53, Borås

Hyra: 12246 kr/mån

Area: 93 m2, Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-10-01

Sista anm.dag: 2022-08-09

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Totalrenoverad rymlig 2:a i Villastan - ett stenkast från vackra Annelundsparken och Centrums utbud av nöjen och shopping! I denna fastighet prioriteras 50+ sökande.

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt vinylgolv i hall och kök. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Lägenheten ligger på bottenvåning i hus med hiss. Den har en altan/balkong som vetter mot innergården. Lägenheten ljus och rymlig med bra förvaring.
Lättillgänglig tvättstuga i uppgången bredvid samt soprum och cykelrum på innergårdens gårdshus. Källarförråd finns till lägenheten.

Bilplatser publiceras på hemsidan vid uppsägning. Det är lätt att skapa en prenumeration på de områden man är intresserad av, så man får mail och kan söka publicerade objekt. Här tillämpas även boendeparkering. Dessa tillstånd beställs via Borås Stad.

Observera att ritningen kan avvika något. Bilderna är exempelbilder tagna i lägenhet med annan planlösning.

Tänk på att du riskerar dubbla hyror, även om du är befintlig hyresgäst.

Välkommen med din ansökan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Lugn stadsdel med gångavstånd till såväl centrum, kulturhuset och sjukhuset. Som närmaste granne har du vackra Annelundsparken med lekplats och grönska.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet