Tredje Villagatan 15 E


Tredje Villagatan 15 E, 504 53, Borås

Hyra: 9994 kr/mån

Area: 74 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-03-01

Sista anm.dag: 2021-12-01

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkommen att söka denna rymlig och ljusa 2:a med öppen planlösning och med balkong i Villastan. Lägenheten ligger på vån.3 högst upp i huset med härlig utsikt över stan och balkongen vetter mot lugn och trevlig innergård. (Hiss finns) Gångavstånd till centrum, mataffärer, centralstation, skola och restauranger.
Lägenheten kommer genomgå ett så kallat Willhemlyft som betyder att lägenheten kommer totalrenoveras och få en hög standard.

Köket är ljust med vita släta köksskåp, inbyggdspishäll och inbyggnadsugn. I köket finns också kyl/frys samt egen diskmaskin.
Här har du också utgång till den härliga balkongen.

Badrummet är helkaklat med klinker på golvet och duschvägg. I badrummet finns också en kommod och en eluppvärmd handdukstork, Finns det plats kommer det också förberedas för en ev. installation av en tvättmaskin.

Genom hela lägenheten löper ett fint parkettgolv och innanför dörren i hallen så finns det ett klinkergolv som är lätt att torka av och hålla rent.

Samtliga rum är målade i en ljus kulör.

Det finns tillgång till bra förvaringsmöjligheter så som klädkammare och eget källarförråd.

Tv-paketet Lagom - ingår i hyran.

Internet - tecknas av hyresgästen.

Värme och vatten - ingår i hyran.

Hushållsel - eget abonnemang krävs och tecknas av hyresgästen.


Hyran avser 2021-års hyra.

Välkommen med din ansökan

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Lugn stadsdel med gångavstånd till såväl centrum, kulturhuset och sjukhuset. Som närmaste granne har du vackra Annelundsparken med lekplats och grönska.


Busshållsplats / tågstation: 900 m

Restauranger & caféer: 450 m

Bank: 500 m

Motion: 250 m

Köpcentrum & gallerior: 750 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet