Tursagatan 38


Tursagatan 38, 504 46, Borås

Hyra: 7108 kr/mån

Area: 51 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-06-01

Sista anm.dag: 2023-06-06

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

På fina Hedvigsborg hittar du denna helt nyrenoverade 1:a med balkong
Lägenheten renoveras nu enligt Willhemlyftet och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt ett mörkgrått Vinylgolv som består av 30x60 plattor med stegljudsdämpande underlag i hall och kök.
Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en helrenoverad lägenhet med annan planlösning.

Hyran avser 2023 och inkluderar värme, vatten och kabel-TV.
Telias fibernät finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni.

Välkommen med din intresseanmälan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Detta är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både naturen och till centrala Borås, dit du lätt tar dig med bussen. Det finns både skola och förskola i närheten samt Ica Maxi Stormarknad. Även den gamla lokverkstaden Åhaga som idag är en mötesplats för musik, teater, sport, mässor och andra evenemang, finns nära.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet