Blidvädersgatan 48


Blidvädersgatan 48, 418 30, Göteborg

Hyra: 3853 kr/mån

Area: 23 m2, Antal rum: 1 rum och kokvrå

Våning: 4, Balkong: Ja (fransk), Hiss: Ja

Tillträde: 2023-01-01

Sista anm.dag: 2022-09-25

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

En fin och välplanerad lägenhet på 1 rum och kokvrå som genomgick ett Willhemlyft 2017-01-01.

De lägenheter som renoveras enligt Willhemlyftet har bland annat modern kokvrå med spisplatta och rostfria vitvaror. Badrummet är helkaklat och det finns förberedelse för tvättmaskin. Som hyresgäst ansvarar man själv för inköp och installation av eventuell tvättmaskin. Nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hall - Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.
I lägenheten finns fibernät indragen och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni samt el.

Planritningen är endast ett exempel - avvikelser förekommer.

Willhem tar alltid en kreditupplysning på de sökande som blir inbjudna till visning.
Antal boende i hushållet skall vara anpassat till lägenhetens storlek, max 2 personer.
Hyran är preliminär, avser 2022 års hyresnivå och inkluderar värme & vatten


Sökande som är intresserade ska ha anställningsavtal förberett samt två senaste lönespecifikationerna. Intyget får vara max 2 månader gammalt. Detta kan laddas upp som dokument i samband med att du söker lägenheten.

Önskar man parkering söker man dem via vår hemsida. Besöksparkering finns i området.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Biskopsgården på Hisingen ligger bara 15 minuter med spårvagn från centrala Göteborg. Här möts du av grönska, lugna gator, en mångkulturell prägel och inte minst det fina naturområdet, Svarte mosse, med löpspår på över 1 mil samt naturstigar. I Biskopsgården finns all tänkbar service, flera skolor samt täta buss- och spårvagnsförbindelser till Göteborg.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet