Andersbergsringen 50


Andersbergsringen 50, 302 21, HALMSTAD

Hyra: 7690 kr/mån

Area: 66,3 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-09-01

Sista anm.dag: 2023-06-01

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

På området Hjälmen äger och förvaltar Willhem fyra stycken fastigheter som tillsammans utgör 338 lägenheter. Fastigheterna byggdes år 1968 och har ett tidstypiskt utseende. I dessa fastigheter renoveras många av lägenheterna utifrån vårt koncept Willhemlyftet, där gammalt blir nytt. Denna lägenhet renoveras och blir klar 2021-11-01. I de flesta lägenheter finns det även möjlighet att installera diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Allt för att göra er vardag ännu mer bekväm.

Värme- och vattenförbrukning ingår i hyran samt ett kanalpaket levererat av ComHem. Internet levereras via ITUX. Varje lägenhet har ett tillhörande förråd som ni finner i fastighetens entréplan. Där finns även möjlighet att, i de flesta fastigheter, förvara cyklar och barnvagnar. Området har en gemensam tvättstuga. Tvättstugan kan enkelt bokas via Willhems app eller via hemsidan. I anslutning till fastigheten finns det en stor betalparkering och biljett kan köpas via Parkster. Det är även möjligt att hyra ett separat garage via Willhem. På den stora parkeringen ligger fastighetens avfallsbehållare där ni enkelt och bekvämt kan slänga era sopor samt källsortera.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Andersberg bor du omgiven av grönska ungefär 3 km från Halmstads centrum. Du har även nära till Östra stranden och i området finns bra service.