Andersbergsringen 56


Andersbergsringen 56, 302 21, HALMSTAD

Hyra: 10609 kr/mån

Area: 97 m2, Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-08-01

Sista anm.dag: 2023-06-11

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Varmt välkomna till det exklusiva området Hjälmen, där Willhem äger och förvaltar fyra magnifika fastigheter som tillsammans utgör 338 lyxiga lägenheter. Dessa välrenommerade fastigheter, uppförda år 1968, bär på en tidstypisk charm som ger området dess karakteristiska utseende. Hos oss på Willhem strävar vi alltid efter att skapa en bekväm och modern boendemiljö, vilket återspeglas i vårt unika koncept "Willhemlyftet", där det gamla omvandlas till något nytt och fantastiskt.

I de flesta av våra lägenheter erbjuder vi möjligheten att installera moderna bekvämligheter såsom diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Vi förstår vikten av att göra er vardag så smidig och bekväm som möjligt, och därför strävar vi alltid efter att erbjuda dessa bekvämligheter.

För att ge er en problemfri boendeupplevelse, inkluderar hyran även värme- och vattenförbrukning samt ett exklusivt kanalpaket levererat av Tele2, vilket ger er tillgång till ett brett utbud av underhållning. Vår partner ITUX levererar en snabb och pålitlig internetuppkoppling till varje lägenhet, så att ni kan surfa och streama utan bekymmer. Varje lägenhet är också utrustad med ett tillhörande förråd, som ni hittar i fastighetens eleganta entréplan. Där finns också utrymme, i de flesta fastigheter, för att förvara era cyklar och barnvagnar.

Området har en välskött och bekväm gemensam tvättstuga som ni enkelt kan boka via vår Willhem-app eller genom vår hemsida. För er bekvämlighet finns en stor och lättillgänglig betalparkering i anslutning till fastigheten, där ni kan köpa parkeringsbiljetter smidigt via Parkster. Om ni önskar ytterligare bekvämlighet erbjuder Willhem även möjligheten att hyra ett separat garage.

I direkt anslutning till fastigheten finns en välorganiserad avfallsstation där ni enkelt och bekvämt kan källsortera och göra er av med sopor. Vi strävar alltid efter att skapa en ren och hållbar miljö för våra hyresgäster.

Välkommen till det ultimata boendet på Hjälmen, där vi på Willhem strävar efter att erbjuda er en unik och bekväm livsstil i en modern och välplanerad miljö. Kontakta oss idag för att boka en privat visning och upptäck allt detta fantastiska boende har att erbjuda.

Denna lägenheten kommer att renoveras enligt Wilhemslyft konceptet.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Andersberg bor du omgiven av grönska ungefär 3 km från Halmstads centrum. Du har även nära till Östra stranden och i området finns bra service.