Andersbergsringen 89


Andersbergsringen 89, 302 21, HALMSTAD

Hyra: 6608 kr/mån

Area: 53,4 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-10-01

Sista anm.dag: 2022-06-27

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

På Andersbergsringen 1–99 hittar ni hus som har 3–4 våningsplan utan hiss och källare. Här hittar ni rymliga och välplanerade lägenheter när de är som bäst. Innergårdarna är gröna och bjuder in till gemensamma aktiviteter. Har ni barn som vill göra av med energi finns det flera lekplatser på området.
Här finns det gott om parkering och även möjlighet att hyra garageplats. Inom några minuter når ni Hallarnas köpcentrum där ni kan handla allt ni behöver eller varför inte ta med barnen på en tur på Leos lekland som ligger strax intill.
I lägenheterna finns fiber indraget. Det finns gott om tvättstugor på området som antingen ligger i entréplan eller i egna hus på gården.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Andersberg bor du omgiven av grönska ungefär 3 km från Halmstads centrum. Du har även nära till Östra stranden och i området finns bra service.