Enslövsvägen 12 A


Enslövsvägen 12 A, 302 69, Halmstad

Hyra: 9208 kr/mån

Area: 79 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-05-01

Sista anm.dag: 2022-01-18

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

På Enslövsvägen ligger en fastighet som byggdes år 1945. Lägenheterna i fastigheten är luftiga och rymliga samt har högt i tak. Många av lägenheterna renoveras enligt vårt koncept Willhemlyftet där gammalt blir nytt. Finns det utrymme i badrummet så går det även att göra tillval på tvättmaskin samt torktumlare. I hyran ingår värme- och vattenförbrukning samt Telias kanalpaket Lagom. Internet levereras även det av Telia och fiber är draget i fastigheten. Varje lägenhet har ett tillhörande förråd i källaren. Din cykel kan du antingen parkera i cykelstället på innergården eller i cykelrummen i källaren. Fastighetens innergård gjordes om år 2020 där det har skapats härliga gemensamhetsytor med plats för flera sällskap.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Nyhem/Nyatorp ligger i den östra delen av Halmstad och ungefär 1,5 km från centrum. I närområdet finns dagis, skola och vårdcentral och på Nyhems torg finns service som bland annat livsmedelsbutik, bank och apotek. Inom behagligt avstånd finns också fina naturupplevelser, bland annat salta havsbad vid Östra stranden eller en joggingtur vid Galgbergets upplysta motionsspår. Med tanke på närheten till E6:an är förbindelserna goda för den som vill pendla.


Busshållsplats / tågstation: 100 m

Restauranger & caféer: 150 m

Bank: 600 m

Motion: 200 m

Köpcentrum & gallerior: 300 m