Fjärdingsstigen 30


Fjärdingsstigen 30, 302 51, Halmstad

Hyra: 4836 kr/mån

Area: 30,6 m2, Antal rum: 1 rum och kokvrå

Våning: 2, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-11-01

Sista anm.dag: 2022-08-08

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Studentlägenhet- Endast sökande som studerar på Högskolan i Halmstad.

På Fjärdingsstigen hittar du ett modernt och trevligt studentboende med närhet till Högskolan. Det ingår fiber i hyran och du får utan extra kostnad en hastighet på 100/100 Mbit direkt från inflytt.
Tvättstugan ligger i en fristående byggnad på gården och precis bredvid har ni möjlighet att hyra en parkeringsplats i mån av tillgång, dessa annonseras på www.willhem.se/sok-parkering/
Förråd finns på vinden på detta tvåvåningshus utan källare.
Vill du bjuda över vänner finns det tillgång till både volleybollplan och grillplats. Välkommen att söka lägenhet i ett av Halmstads trevligaste studentboende.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Nyhem/Nyatorp ligger i den östra delen av Halmstad och ungefär 1,5 km från centrum. I närområdet finns dagis, skola och vårdcentral och på Nyhems torg finns service som bland annat livsmedelsbutik, bank och apotek. Inom behagligt avstånd finns också fina naturupplevelser, bland annat salta havsbad vid Östra stranden eller en joggingtur vid Galgbergets upplysta motionsspår. Med tanke på närheten till E6:an är förbindelserna goda för den som vill pendla.