Hemmansvägen 30


Hemmansvägen 30, 302 52, HALMSTAD

Hyra: 7766 kr/mån

Area: 69 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-12-01

Sista anm.dag: 2022-08-09

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

På mysiga Hemmansvägen bor du med närhet till allt men ändå lite utanför stadskärnan. Här finns en stor, härlig innergård och lägenheterna är välplanerade.
Nyrenoverade tvättstugor finns i källaren i varje fastighet.
Fiber är indraget i fastigheten och hyresgästerna kan välja fritt bland flera tjänsteleverantörer i iTUX öppna bredbandsnät.
Inom promenadavstånd finns Högskolan, ICA Maxi och vårdcentral/tandläkare. På 5 minuter med cykel är du inne i centrum.
Goda bussförbindelser och närhet till motorvägen gör området perfekt för såväl pendlare som barnfamiljer.
Parkeringsplatserna utanför Hemmansvägen 3236 är avsedda för boende hos Willhem där parkeringskort krävs. Annars finns fler parkeringar runt en liten park i området som är gratis och till för alla. Enstaka garage finns även att hyra och annonseras på www.willhem.se/sok-parkering/

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Att bo på Öster erbjuder många fördelar för dig som vill leva en vardag där det mesta ligger på gång- eller cykelavstånd. Här bor du nära både högskolan och centrum, med goda möjligheter till ett aktivt liv. Arenahallen med olika sporter, gym och badhus ligger på gångavstånd. Med andra ord - här finns alla förutsättningar för en klimatsmart och enkel vardag.