Järnvägsgatan 10 B


Järnvägsgatan 10 B, 302 49, Halmstad

Hyra: 7645 kr/mån

Area: 66 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 8, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2023-11-01

Sista anm.dag: 2023-10-04

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

På Järnvägsgatan 10 erbjuds ni lägenheter med moderna kök och badrum.
År 2013 gjordes ett stambyte i fastigheten där alla kök och badrum renoverades. Lägenheterna har stora fönsterpartier vilket ger ett generöst ljusinsläpp. Badrummen är helkaklade och i resterande rum pryder olika parketter golven.

. I Lägenheten finns diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare, Allt för att göra er vardag ännu mer bekväm

. I hyran ingår värme- och vattenförbrukning samt Telias kanalpaket Lagom. Lägenheten är även försedd med Fiber från Telia och i lägenheten finns en bredbansswitch vilket gör det snabbt och enkelt att koppla upp sig till internet.

. I fastighetens entréplan finner ni den gemensamma tvättstugan och flertalet låsta cykelförråd där ni på ett säkert sätt kan förvara era cyklar.

Längs med Järnvägsgatan 10 äger Willhem flertalet parkeringsplatser som går att hyra. Vi har även ett varmgarage på Järnvägsgatan 4 som ligger intill om ni hellre föredrar det. Runt om i området finns även gratisparkeringar.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Nyhem/Nyatorp ligger i den östra delen av Halmstad och ungefär 1,5 km från centrum. I närområdet finns dagis, skola och vårdcentral och på Nyhems torg finns service som bland annat livsmedelsbutik, bank och apotek. Inom behagligt avstånd finns också fina naturupplevelser, bland annat salta havsbad vid Östra stranden eller en joggingtur vid Galgbergets upplysta motionsspår. Med tanke på närheten till E6:an är förbindelserna goda för den som vill pendla.