Malcusgatan 3 C


Malcusgatan 3 C, 302 69, HALMSTAD

Hyra: 9136 kr/mån

Area: 55 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2023-07-01

Sista anm.dag: 2023-06-01

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkommen till det exklusiva boendet på Malcusgatan, som stoltserar som en av våra mest moderna fastigheter. Med sin nyproduktion sedan slutet av 2017 erbjuder denna fastighet en unik konstnärlig atmosfär där det moderna samspelar med tegel och en industrikänsla. Redan i entréhallen möts ni av en stilfull kombination av smakfullt kakel och elegant vitmålade väggar, som genast förmedlar en känsla av stil och sofistikation.

Köken är utrustade med toppmoderna rostfria vitvaror, där varje lägenhet är omsorgsfullt försedd med en praktisk diskmaskin för att underlätta i er vardag. Sovrum och vardagsrum pryds av en exklusiv högklassig ekstavsparkett, som tillsammans med de stilrena vita väggarna skapar en harmonisk och stilfull inramning. För att ni ska kunna njuta av det omgivande området och naturen erbjuds även samtliga lägenheter en inbjudande balkong eller uteplats där ni kan koppla av och avnjuta den omgivande miljön.

För att göra er boendesituation så bekväm som möjligt, har varje lägenhet en dedikerad kombinerad tvättmaskin och torktumlare, vilket eliminerar behovet av en gemensam tvättstuga och ger er maximal bekvämlighet direkt inom räckhåll. I hyran ingår även värme- och vattenförbrukning, samt Telias exklusiva kanalpaket "Lagom", vilket ger er tillgång till ett brett utbud av underhållning. För att möjliggöra en snabb och tillförlitlig internetanslutning levereras fiberanslutning från Telia till varje lägenhet.

Allt detta är en del av den exklusiva boendeupplevelsen på Malcusgatan, där vi strävar efter att erbjuda er en lyxig och bekväm livsstil i en modern och konstnärlig miljö. Tveka inte att kontakta oss för att boka en privat visning och uppleva allt detta underbara boende har att erbjuda.
I hyran ingår värme- och vattenförbrukning samt Telias kanalpaket Lagom. Internet levereras via Telia och det är fiber som är draget i fastigheten.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Nyhem/Nyatorp ligger i den östra delen av Halmstad och ungefär 1,5 km från centrum. I närområdet finns dagis, skola och vårdcentral och på Nyhems torg finns service som bland annat livsmedelsbutik, bank och apotek. Inom behagligt avstånd finns också fina naturupplevelser, bland annat salta havsbad vid Östra stranden eller en joggingtur vid Galgbergets upplysta motionsspår. Med tanke på närheten till E6:an är förbindelserna goda för den som vill pendla.