Malcusgatan 3 D


Malcusgatan 3 D, 302 69, HALMSTAD

Hyra: 8621 kr/mån

Area: 55 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-05-01

Sista anm.dag: 2022-01-20

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Malcusgatan är en av våra modernaste fastigheter. Fastigheten är nyproducerad sedan slutet av 2017 och har ett mycket konstnärligt utseende där det moderna möter tegel och industrikänsla. I hallen möts ni av smakfullt kakel och vitmålade väggar. Köket har rostfria vitvaror och varje lägenhet är försedd med diskmaskin. I sovrum och vardagsrum ligger en högklassig ekstavsparkett samt vita stilrena väggar. Samtliga lägenheter har även en balkong/uteplats där ni kan njuta av området.

Fastigheten har ingen gemensam tvättstuga utan varje lägenhet är försedd med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Detta för att göra din boendesituation så bekväm som möjligt. I hyran ingår värme- och vattenförbrukning samt Telias kanalpaket Lagom. Internet levereras via Telia och det är fiber som är draget i fastigheten. Varje lägenhet har ett tillhörande förråd i fastigheten mitt över. Har ni en bil och önskar hyra en parkeringsplats så finns detta precis i anslutning fastigheten.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Nyhem/Nyatorp ligger i den östra delen av Halmstad och ungefär 1,5 km från centrum. I närområdet finns dagis, skola och vårdcentral och på Nyhems torg finns service som bland annat livsmedelsbutik, bank och apotek. Inom behagligt avstånd finns också fina naturupplevelser, bland annat salta havsbad vid Östra stranden eller en joggingtur vid Galgbergets upplysta motionsspår. Med tanke på närheten till E6:an är förbindelserna goda för den som vill pendla.


Busshållsplats / tågstation: 250 m

Restauranger & caféer: 600 m

Bank: 800 m

Motion: 500 m

Köpcentrum & gallerior: 200 m