Stålgatan 14 B


Stålgatan 14 B, 302 20, HALMSTAD

Hyra: 8905 kr/mån

Area: 80,9 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-03-01

Sista anm.dag: 2021-11-28

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Fastigheterna på Stålgatan 12-14 byggdes år 1976. Fastigheten har ingen gemensam tvättstuga utan varje lägenhet är försedd med tvättmaskin och torktumlare. Detta för att göra din boendesituation så bekväm som möjligt. Det finns en grovtvättstuga på Stålgatan 12C. På Stålgatan 12C finner ni även fastighetens cykelrum. Där kan ni tryggt förvara era cyklar i ett låst utrymme.

Lägenheten renoverades enligt vårt koncept Willhemlyftet i slutet av år 2016.

I hyran ingår värme- och vattenförbrukning samt ett kanalpaket från Tele2. Internet levereras via ITUX. Om lägenheten har ett tillhörande förråd så finner ni detta på fastighetens översta plan. Det finns gratis parkering för boende samt möjlighet att hyra parkeringsplats på Smedjegatan. Alla lediga parkeringar publiceras på vår hemsida. Hushållssopor slängs i underjordsbehållaren vid parkeringen och källsortering lämnas vid miljöhuset som ligger vid parkeringen mittemot Nyhems Torg.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Nyhem/Nyatorp ligger i den östra delen av Halmstad och ungefär 1,5 km från centrum. I närområdet finns dagis, skola och vårdcentral och på Nyhems torg finns service som bland annat livsmedelsbutik, bank och apotek. Inom behagligt avstånd finns också fina naturupplevelser, bland annat salta havsbad vid Östra stranden eller en joggingtur vid Galgbergets upplysta motionsspår. Med tanke på närheten till E6:an är förbindelserna goda för den som vill pendla.


Busshållsplats / tågstation: 400 m

Restauranger & caféer: 600 m

Bank: 650 m

Motion: 450 m

Köpcentrum & gallerior: 150 m