Sven Jonsons Gata 19


Sven Jonsons Gata 19, 302 27, Halmstad

Hyra: 5745 kr/mån

Area: 39 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja (fransk), Hiss: Ja

Tillträde: 2022-12-01

Sista anm.dag: 2022-08-09

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Här bor du på Halmstads solsida med centralt läge nära vatten, grönska och stadens puls. Inom kort promenadavstånd når du järnvägsstation, bussterminal, stadsbibliotek och Halmstads vackra stadskärna.
Tv och internet levereras genom fiber och i hyran ingår ett basutbud av tv-kanaler.
I fastigheten finns stans godaste pizza och på andra sidan vägen Coop, gym och lekplats.
Husen på Stellan Mörners Gata och Sven Jonssons gata har 6 våningar, på Gamletullsgatan 7 våningar.
Moderna tvättstugor finns i källaren, likaså rejäla Troax-förråd.
Det finns möjlighet till att hyra garageplatser i källaren. All uthyrning sker genom HFAB, www.hfab.se/sb/hitta-ledigt/fordonsplats Alternativt hänvisas till kommunens parkeringsplatser i närheten.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Här bor du i ett attraktivt centralt läge med närhet till både shopping och nöjesliv i form restauranger, barer, caféer och affärer. Halmstad Centralstation är endast en promenad bort och goda kommunikationer med lokaltrafiken finns i alla väderstreck.