Barbackavägen 3


Barbackavägen 3, 554 47, Jönköping

Hyra: 4409 kr/mån

Area: 24 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-04-01

Sista anm.dag: 2022-01-16

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Den här lägenheten kan endast erbjudas till behörig student som är inskriven och aktivt bedriver studier på Jönköpings university.

1 rum och kök på attraktiva Dalvik.

Rymlig, ljus och trivsam studentlägenhet med bra planlösning. Badrummet har genomgått renovering år 2020 enligt Willhemlyft light. Badrummet har grått klinkergolv, vitt kakel, uppvärmd handdukstork, dusch med glasdörrar och vitt porslin. Bilder i bildspelet är exempelbilder på likvärdigt objekt i samma fastighet.

Tvättstuga finns på samma våningsplan som lägenheten. I fastigheten finns inns också ett mindre gym som Willhems hyresgäster har tillgång till.

Hyran är inklusive lägenhetsförråd, värme, vatten och grundutbud TV via Tele2. Angiven hyra avser 2021 års hyra.

Här bor du med närhet till grönområden samt bra kommunikationer till centrum, buss avgår ca var 10:e min.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Dalvik ligger högt och fint, strax väster om centrum, med utsikt över staden Jönköping. Här bor du nära vacker natur och har bara 5 minuters bussresa till centrala Jönköping. I affärscentrat finns kiosk, frisör och en restaurang/pizzeria. Det finns också låg- och mellanstadieskola i området. Till Dalvik går stadsbuss nummer 2 och från Dalvik går samma linje till Öxnehaga via Stadsparken, Centrum, Kilallén och Ekhagen.  


Busshållsplats / tågstation: 5550 m

Restauranger & caféer: 1850 m

Bank: 2150 m

Motion: 1750 m

Köpcentrum & gallerior: 2100 m