Dunkehallavägen 78


Dunkehallavägen 78, 554 47, Jönköping

Hyra: 4520 kr/mån

Area: 24 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-04-01

Sista anm.dag: 2022-01-30

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Denna lägenheten kan endast erbjudas till behörig student som är inskriven och aktivt bedriver studier på högskolan i Jönköping.Ljus och trivsam studentlägenhet med ett rum och kök. Badrummet renoverades under 2019 med grått klinkergolv, vitt kakel, uppvärmd handdukstork och vitt porslin.

Tvättstuga finns på samma plan som lägenheten. I huset finns även ett mindre gym i som du som hyresgäst har tillgång till.

Hyra är inklusive förråd, värme, vatten och basutbud Tv via Tele2. Angiven hyra avser 2021 års hyra.

Närhet till grönområden och bra kommunikationer till centrum, buss avgår ca var 10:e min.


Husdjur är inte tillåtet.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Dalvik ligger högt och fint, strax väster om centrum, med utsikt över staden Jönköping. Här bor du nära vacker natur och har bara 5 minuters bussresa till centrala Jönköping. I affärscentrat finns kiosk, frisör och en restaurang/pizzeria. Det finns också låg- och mellanstadieskola i området. Till Dalvik går stadsbuss nummer 2 och från Dalvik går samma linje till Öxnehaga via Stadsparken, Centrum, Kilallén och Ekhagen.  


Busshållsplats / tågstation: 5450 m

Restauranger & caféer: 1900 m

Bank: 2200 m

Motion: 1750 m

Köpcentrum & gallerior: 2100 m