Tellusgatan 26


Tellusgatan 26, 554 62, Jönköping

Hyra: 5283 kr/mån

Area: 26 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-04-01

Sista anm.dag: 2022-01-16

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Ljus och kvadratsmart etta med byggnadsår 2022! Här erbjuds du en unik möjlighet att intresseanmäla dig till en av de fem lägenheter i fastigheten som har egen uteplats som vetter mot innergården.

Lägenheten har genomgående vita väggar och ekparkett och delvis klinkad hall. Köket är utrustat med HTH kök med vita fronter och grå bänkskiva, samt energisnåla rostfria vitvaror som induktionshäll och varmluftsugn. Diskmaskin ingår ej.

Badrummet bjuder i sin tur på kaklade vita väggar och grått klinkergolv. Duschhörna av glas, handduksvärmare och stilrent vitt porslin.

Lägenheten är ansluten till ett öppet bredbandsnät med hög kapacitet – ITUX. Kostnad för bredband ingår ej i hyran. I hyran ingår förråd, värme, vatten och grundutbud TV från Tele2. Angiven hyra avser år 2022.

I fastigheten finns en tvättstuga som även fungerar som gemenskapsyta. Dessutom en multifunktionell bostadsgård att njuta av.

Parkeringsplats hyrs separat och kommer att publiceras på vår hemsida framöver. Vill du få tips på lediga bilplatser till din e-post kan du lägga upp en bevakning via willhem.se

Som boende på Tellusgatan erbjuds du även möjlighet till bilanvändande utan ägandeskap, då det utanför fastigheten kommer finnas en poolbil som du enkelt kan boka. Du betalar endast när du använder den, allt via bilpool.

Denna bostad passar dig som söker ett boende med god standard och närhet till såväl centrum som naturen.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!


Busshållsplats / tågstation: 10800 m

Restauranger & caféer: 4200 m

Bank: 750 m

Motion: 550 m

Köpcentrum & gallerior: 650 m