Älvgatan 51 E


Älvgatan 51 E, 652 30, Karlstad

Hyra: 4790 kr/mån

Area: 31 m2, Antal rum: 1 rum och kokvrå

Våning: 3, Balkong: Ja (fransk), Hiss: Ja

Tillträde: 2023-01-01

Sista anm.dag: 2022-09-26

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Här erbjuder vi en spännande lägenhet på tredje våningen om 31 kvm på Sommarro. Här bor du i en ljus och fin lägenhet med fransk balkong. Willhemlyft gjordes år 2017 och i fastigheten finns telia fiber indraget. Värme och vatten ingår i hyran.
Elavtal och ev avtal för tv / bredband tecknas av hyresgäst. Det ingår ett förråd per lägenhet.

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Tänk på att lämna korrekta uppgifter i din intresseanmälan. Det ökar dina chanser till en lägenhet hos oss. Willhem tar alltid en kreditupplysning på de sökande som blir inbjudna till visning eller erbjudna lägenhet. Är du intresserad av en lägenhet hos oss ber vi dig förbereda boendereferens och anställnings/arbetsgivarintyg där inkomst och anställningsform framgår. Det behöver även finnas mailadress och telefonnummer till uppgiftslämnaren på intyget. Intyget får vara max 2 månader gammalt. Detta kan laddas upp som dokument i samband med att du söker lägenheten.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Sommaro är en stadsdel i sydvästra Karlstad som avgränsas i söder och väster av Klarälven. Här har du gång- och cykelavstånd till Karlstad centrum med dess stora utbud av service och upplevelser. Bra kommunikationer finns från Stora Torget som är en knutpunkt.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet