Älvgatan 51 F


Älvgatan 51 F, 652 30, Karlstad

Hyra: 4884 kr/mån

Area: 33,5 m2, Antal rum: 1 rum och kokvrå

Våning: 9, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-05-01

Sista anm.dag: 2022-01-16

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Trevligt planerad etta om 33 kvm på fina Sommarro. Lägenheten ligger höst upp i huset och erbjuder en slående utsikt samt fina ytskikt när lägenheten genomgick Willhemlyftet år 2018. Värme, vatten och ett basutbud av tv ingår i hyran. Förråd ingår.

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet i större storlek.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Sommaro är en stadsdel i sydvästra Karlstad som avgränsas i söder och väster av Klarälven. Här har du gång- och cykelavstånd till Karlstad centrum med dess stora utbud av service och upplevelser. Bra kommunikationer finns från Stora Torget som är en knutpunkt.


Busshållsplats / tågstation: 350 m

Restauranger & caféer: 1350 m

Bank: 1500 m

Motion: 1400 m

Köpcentrum & gallerior: 1550 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet