Boltziusvägen 4 A


Boltziusvägen 4 A, 653 50, Karlstad

Hyra: 9234 kr/mån

Area: 76 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-06-01

Sista anm.dag: 2022-01-16

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Willhemlyft år 2022!

En trivsam trea i markplan med två uteplatser. Vatten och värme ingår i hyran. Bredband och digitaltv finns att tillgå .Vindsförråd finns.

Lägenheten är under renovering enligt Willhemlyftet och kommer inte att visas. Vi rekommenderar att man åker till adressen och bekantar sig med området.
De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna och planlösningen är exempel från en liknande lägenhet.

Vid uthyrning av den här lägenheten erbjuder vi förtur för dig som redan bor hos oss. För att omfattas av rätten till förtur behöver du ha bott i din nuvarande bostad i minst två år. Vi använder oss av ett slumpat urval när vi kallar personer till visning. Det innebär att vårt system gör ett automatiskt urval där alla som uppfyller kraven för förtur har samma chans. Om det inte finns tillräckligt många sökande med förtursrätt kommer lägenheten att erbjudas till övriga bostadssökande som anmält intresse.

Årligt hyresjustering kommer att ske 2022-04-01. Avvikelse på angiven hyran kan förekomma.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Skåre finns flera förskolor, grundskolor och en högstadieskola. Här finns också Karlstads slalombacke, en ny golfbana i Bryngfjorden samt Ilanda handels- och serviceområde. Du har nära till ICA, apotek, vårdcentral och bibliotek. Med bil tar du dig på 10 minuter till Karlstads torg. Cykelbana finns längs älven hela vägen in till torget (ca 10 km).


Busshållsplats / tågstation: 5450 m

Restauranger & caféer: 7000 m

Bank: 7200 m

Motion: 900 m

Köpcentrum & gallerior: 6700 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet