Fagottgatan 56


Fagottgatan 56, 656 33, Karlstad

Hyra: 5820 kr/mån

Area: 40 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2024-01-01

Sista anm.dag: 2023-09-24

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkommen till en trivsam etta på andra våningen( Renoverad 2023) med en trevlig planlösning. Här bor du i en helrenoverad lägenhet med riktigt kök, allru, rymlig hall, klädkammare och vadrum. Värme, vatten och tv ingår i hyran. Bredband samt el tillkommer genom eget abonnemang. Förråd finns.

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och parkett samt klickgolv i hall och kök. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Välkommen med din ansökan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

På Kronoparken finns flera förskolor och grundskolor samt Karlstads Universitet. Här finns också ett lokalt centrum med många olika butiker samt ett utomhusbad. Precis nedanför vårt område finns Välsviken, ett större handelsområde med butiker som Ica, Coop, Systembolaget, Jula, Elgiganten och Stadium. Med buss och bil tar det bara 10 minuter in till stan och med cykel är det ca 8 km. Då universitetet ligger så nära finns det mycket bra bussförbindelser till centrum.