Fagottgatan 56


Fagottgatan 56, 656 33, Karlstad

Hyra: 8097 kr/mån

Area: 65 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-11-01

Sista anm.dag: 2023-10-03

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkommen till 2 rum och kök på Fagottgatan. Här bor du på 65 kvm i en lägenhet som renoverades år 2015. En trivsam tvåa på andra våningen med balkong. Vatten och värme ingår i hyran. Bredband samt el tillkommer genom eget abonnemang. Förråd finns.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

På Kronoparken finns flera förskolor och grundskolor samt Karlstads Universitet. Här finns också ett lokalt centrum med många olika butiker samt ett utomhusbad. Precis nedanför vårt område finns Välsviken, ett större handelsområde med butiker som Ica, Coop, Systembolaget, Jula, Elgiganten och Stadium. Med buss och bil tar det bara 10 minuter in till stan och med cykel är det ca 8 km. Då universitetet ligger så nära finns det mycket bra bussförbindelser till centrum.