Fagottgatan 58 A


Fagottgatan 58 A, 65633, Karlstad

Hyra: 5189 kr/mån

Area: 32 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2024-01-01

Sista anm.dag: 2023-10-05

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Willhem har under år 2022 producerat fina lägenheter med loft!

Lägenheterna är om 32 kvm (varav loft ca 10 kvm). Flytta in i en av dessa välplanerade och moderna lägenheter, som ligger högst upp i huset. Bostaden erbjuder ett härligt ljusinsläpp med stort fönster samt takfönster. Här bor du med ett modernt utrustat kök, socialt allrum, loft med plats för möblemang, praktisk hall och ett fint badrum. Bostaden är för dig som vill satsa lite mer på ditt boende och bo såväl nära Karlstads universitet som med bra kommunikationer till centrum, där rikt nöjesliv finns.

I hyran ingår värme, vatten och ett basutbud av tv. El samt bredband tillkommer genom eget abonnemang. Förråd finns tillhörande lägenheten och tillgång till gemensam tvättstuga.

Varmt välkommen med en ansökan till våra trevliga ettor med loft.

Gå till digital visning av en exempellägenhet

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

På Kronoparken finns flera förskolor och grundskolor samt Karlstads Universitet. Här finns också ett lokalt centrum med många olika butiker samt ett utomhusbad. Precis nedanför vårt område finns Välsviken, ett större handelsområde med butiker som Ica, Coop, Systembolaget, Jula, Elgiganten och Stadium. Med buss och bil tar det bara 10 minuter in till stan och med cykel är det ca 8 km. Då universitetet ligger så nära finns det mycket bra bussförbindelser till centrum.