Fagottgatan 6


Fagottgatan 6, 656 33, Karlstad

Hyra: 6498 kr/mån

Area: 53 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-05-01

Sista anm.dag: 2022-01-17

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

En mycket fin lägenhet i markplan med en uteplats i soligt läge.Lägenheten är Willhemlyft 2013. Se gärna exempelbilder på vår hemsida. Vatten och värme ingår i hyran . Bredband och kabeltv erbjuds från Tele2.Förråd finns i källaren till lägenheten .

Willhemlyft år 2022!

En trivsam etta om 40 kvm på andra våningen med riktigt kök. Lägenheten är ljus och trevlig med bra planlösning, bra förvaring med garderober samt en klädkammare. Vatten och värme ingår i hyran. Bredband och el tillkommer genom eget abonnemang.

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet i större stolek.

Välkommen med din ansökan!

Årligt hyresjustering kommer att ske 2022-04-01. Avvikelse på angiven hyran kan förekomma.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

På Kronoparken finns flera förskolor och grundskolor samt Karlstads Universitet. Här finns också ett lokalt centrum med många olika butiker samt ett utomhusbad. Precis nedanför vårt område har ett större köpcentrum (Välsviken) vuxit fram de senaste åren med butiker som ICA, Jula, Elgiganten och Stadium. Med buss och bil tar det bara 10 minuter in till stan och med cykel är det ca 8 km. Då universitetet ligger så nära finns det mycket bra bussförbindelser till centrum.


Busshållsplats / tågstation: 750 m

Restauranger & caféer: 1800 m

Bank: 3250 m

Motion: 950 m

Köpcentrum & gallerior: 650 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet