Fagottgatan 6


Fagottgatan 6, 656 33, Karlstad

Hyra: 7871 kr/mån

Area: 64 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-03-01

Sista anm.dag: 2023-02-01

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Tvårumslägenhet om 64 kvm erbjuds på Fagottgatan 6, 2 trappor upp i ett hus med hiss. Lägenheten geonomgick Willhemlyftet år 2017, de lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Med utgång från vardagrummet nås lägenhetens stora balkong som ligger i söderläge, njut av solen hela dagen.

Vatten och värme ingår i hyran. Hushållsel tillkommer lika som bredbandsavgifter och tvkanaler som inte ingår i standardutbudet. Generösa förvaringsytor med klädkammare i lägenheten, samt ett förråd beläget i källaren.

Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Årets hyresförhandlig pågår och hyran kan komma att höjas i april 2023.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

På Kronoparken finns flera förskolor och grundskolor samt Karlstads Universitet. Här finns också ett lokalt centrum med många olika butiker samt ett utomhusbad. Precis nedanför vårt område har ett större köpcentrum (Välsviken) vuxit fram de senaste åren med butiker som ICA, Jula, Elgiganten och Stadium. Med buss och bil tar det bara 10 minuter in till stan och med cykel är det ca 8 km. Då universitetet ligger så nära finns det mycket bra bussförbindelser till centrum.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet