Flöjtgatan 1


Flöjtgatan 1, 656 33, Karlstad

Hyra: 6426 kr/mån

Area: 52 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2020-12-01

Sista anm.dag: 2020-11-23

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

En trivsam etta med lite speciell planlösning och med stor balkong med utsikt över villa området. Vatten och värme ingår i hyran .Möjlighet till Tv och internet via Com Hem och Telenor finns.
Lägenheten Willhemlyft 2016.
De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Området

På Kronoparken finns flera förskolor och grundskolor samt Karlstads Universitet. Här finns också ett lokalt centrum med många olika butiker samt ett utomhusbad. Precis nedanför vårt område har ett större köpcentrum (Välsviken) vuxit fram de senaste åren med butiker som ICA, Jula, Elgiganten och Stadium. Med buss och bil tar det bara 10 minuter in till stan och med cykel är det ca 8 km. Då universitetet ligger så nära finns det mycket bra bussförbindelser till centrum.


Busshållsplats / tågstation: 700 m

Restauranger & caféer: 1750 m

Bank: 3300 m

Motion: 900 m

Köpcentrum & gallerior: 600 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet