Flöjtgatan 1


Flöjtgatan 1, 656 33, KARLSTAD

Hyra: 5147 kr/mån

Area: 36 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-05-01

Sista anm.dag: 2023-01-29

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Här finner du en toppenfin lägenhet i källarplan med uteplats i soligt läge. Willhemlyftstandard, se gärna exempelbilder på vår hemsida. Genomgående klinker i lägenheten. Rostfria vitvaror. Comfortvärmegolv i badrum.
Förråd finns till denna.

I hyran ingår värme och vatten samt stadardutbud av TV kanaler. Hushållsel och Bredbandsavgift tillkommer.
Hyresförhandling för 2023 pågår och hyran kan komma att höjas i april.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

På Kronoparken finns flera förskolor och grundskolor samt Karlstads Universitet. Här finns också ett lokalt centrum med många olika butiker samt ett utomhusbad. Precis nedanför vårt område har ett större köpcentrum (Välsviken) vuxit fram de senaste åren med butiker som ICA, Jula, Elgiganten och Stadium. Med buss och bil tar det bara 10 minuter in till stan och med cykel är det ca 8 km. Då universitetet ligger så nära finns det mycket bra bussförbindelser till centrum.