Flöjtgatan 23


Flöjtgatan 23, 656 33, Karlstad

Hyra: 9421 kr/mån

Area: 76 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-12-01

Sista anm.dag: 2023-10-02

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Här kommer en möjlighet att få bo i en superfin trea på andra våningen med balkong mot skogsdunge. Lägenheten är renoverad år 2017.

Vatten och värme ingår i hyran. Bredband och kabel-tv finns att tillgå. Hushållsel och internetabonnemang tillkommer. Förråd finns till lägenheten.

Välkommen med din ansökan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

På Kronoparken finns flera förskolor och grundskolor samt Karlstads Universitet. Här finns också ett lokalt centrum med många olika butiker samt ett utomhusbad. Precis nedanför vårt område finns Välsviken, ett större handelsområde med butiker som Ica, Coop, Systembolaget, Jula, Elgiganten och Stadium. Med buss och bil tar det bara 10 minuter in till stan och med cykel är det ca 8 km. Då universitetet ligger så nära finns det mycket bra bussförbindelser till centrum.