Fryksdalsgatan 5 B


Fryksdalsgatan 5 B, 652 29, Karlstad

Hyra: 8078 kr/mån

Area: 65 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-03-01

Sista anm.dag: 2021-11-28

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu kan vi erbjuda en fin tvårummare på 65 kvm som genomgick Willhemlyftet år 2019. Här bor du på våning två med balkong och har närhet till fina Mariebergsviken. I hyran ingår värme, vatten och TV. Bredband samt el tillkommer genom eget abonnemang.

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Stadsdelen Kvarnberget ligger väster om centrum. I området ligger två förskolor samt Mariebergsskolan och Kvarnbergsskolan. Mariebergsskogen (Karlstads Stadspark) finns också nära. I Orrholmsviken badar man om sommaren och åker skridskor på vintern.


Busshållsplats / tågstation: 900 m

Restauranger & caféer: 950 m

Bank: 850 m

Motion: 450 m

Köpcentrum & gallerior: 750 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet