Fryksdalsgatan 5 C


Fryksdalsgatan 5 C, 652 29, Karlstad

Hyra: 8118 kr/mån

Area: 64 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-04-01

Sista anm.dag: 2023-01-29

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Willhemlyft år 2023!

Möt våren i denna fina tvåa på första våningen (en trappa upp) som just nu genomgår Willhemlyftet.
I hyran ingår vatten och värme. Telia fiber finns indraget och avtalskostnader för bredband och för hushållsel står hyresgäst för. Förråd finns till lägenheten. (ej balkong). Badrummet är renoverat år 2021.

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum med dusch, nya ytskikt och parkett samt klickgolv i hall och kök. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet samt att det kan finnas avvikelser i planlösningen.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Stadsdelen Kvarnberget ligger väster om centrum. I området ligger två förskolor samt Mariebergsskolan och Kvarnbergsskolan. Mariebergsskogen (Karlstads Stadspark) finns också nära. I Orrholmsviken badar man om sommaren och åker skridskor på vintern.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet