Gränsgatan 1 C


Gränsgatan 1 C, 654 64, Karlstad

Hyra: 8977 kr/mån

Area: 71 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-01-01

Sista anm.dag: 2022-09-25

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

En trivsam trea på tredje våningen med en balkong i soligt läge. Lägenheten blir willhemlyft nu och står klar för inflyttning den 1 januari 2023. Det innebär bla att det finns både diskmaskin och fördraget för tvättmaskin som standard.
Vatten och värme ingår i hyran. Ett standardutbud av tv kanaler finns, men Bredband och extra kanaler finns att tillgå mot abonemang .
Kund behöver också teckna ett elavtal.
Till lägenheten finns det ett förråd.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Norrstrand är en central stadsdel med blandad bebyggelse. I närheten finns det populära grönområdet Gubbholmen. Här finns också gott om service i form av affärer och restauranger samt ett av Karlstads mest kända riktmärken, den gamla stenbron. Ett flertal för- och grundskolor finns också här.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet