Hagagatan 1


Hagagatan 1, 652 20, Karlstad

Hyra: 7849 kr/mån

Area: 62 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-05-01

Sista anm.dag: 2022-01-16

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Här finner ni en lägenhet om två rum och kök med uteplats belägen i Haga.

Lägenheten är under renovering enligt Willhemlyftet och kommer inte att visas. Vi rekommenderar att man åker till adressen och bekantar sig med området. De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.
Observera att bilderna och planlösningen är exempel från en liknande lägenhet

I hyran ingår värme, vatten och el. Telia fiber finns i fastigheten och som hyresgäst får du själv teckna abonnemang avseende internet. Tillhörande förråd finns i fastigheten

OBS! Årligt hyresjustering kommer att ske 2022-04-01. Avvikelse på angiven hyran kan förekomma.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Haga är en central stadsdel med gångavstånd till Karlstad centrum. Här bor du med närhet till den vackra Klarälven. I Haga finns allt från småbutiker till restauranger och livsmedelsaffärer, som t ex ICA. Dessutom finns det bra kommunikationer från Stora torget som är en knutpunkt.   


Busshållsplats / tågstation: 2200 m

Restauranger & caféer: 200 m

Bank: 500 m

Motion: 300 m

Köpcentrum & gallerior: 650 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet