Karlagatan 11


Karlagatan 11, 652 23, Karlstad

Hyra: 9404 kr/mån

Area: 83 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-03-01

Sista anm.dag: 2021-12-01

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Tre rum och kök på första våningen! Lägenheten är om 83 kvm fördelat på kök, vardagrum med utgång till balkong, klädkammare, badrum och två sovrum. Till lägenheten hör även ett förråd. I hyran ingår värme, vatten och ett basutbud av tv. Bredband genom Telia fiber tillkommer, liksom el tillkommer gneom eget abonnemang.

Lägenheten genomgick Willhemlyftet år 2016. De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Öster om centrum ligger den livliga stadsdelen Herrhagen. I området finns det gott om förskolor samt en grundskola. Här finns både lägenheter och många äldre villor, några affärer och nöjesanläggningen Nöjesfabriken samt en idrottshall.


Busshållsplats / tågstation: 800 m

Restauranger & caféer: 450 m

Bank: 550 m

Motion: 650 m

Köpcentrum & gallerior: 450 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet