Norrstrandsgatan 67


Norrstrandsgatan 67, 654 64, KARLSTAD

Hyra: 5821 kr/mån

Area: 30,5 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2023-07-01

Sista anm.dag: 2023-04-04

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Varmt välkommen till Norrstrand och vårt fina rökfria lägenhetshus som byggdes år 2018.

Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Redan i hallen möts du av vackra ytskikt i form av ljusa väggar och mörk klinker. Golvet i kök och sovrum består av klassisk ekparkett som skapar en hemtrevlig känsla. I det helkaklade badrummet kan du njuta av klinker med golvvärme, duschhörna och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten.

Telenors Open Universe finns indragen i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang. I hyran ingår värme och varmvatten. El kommer att debiteras av Willhem efter egen förbrukning . Förråd finns.

Bilderna är exempelbilder.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Norrstrand är en central stadsdel med blandad bebyggelse. I närheten finns det populära grönområdet Gubbholmen. Här finns också gott om service i form av affärer och restauranger samt ett av Karlstads mest kända riktmärken, den gamla stenbron. Ett flertal för- och grundskolor finns också här.