Pihlgrensgatan 2


Pihlgrensgatan 2, 652 25, Karlstad

Hyra: 11323 kr/mån

Area: 107 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-10-01

Sista anm.dag: 2022-06-28

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Vill du bo centralt i en helrenoverad trerummare på Pihlgrensgatan? Då har du chansen att flytta in i denna fina lägenhet som gneomgick Willhemlyftet till år 2020. Lägenheten är födelad på kök med plats för matgrupp, rymligt vardagrum med plats för flera möblemang, master bedroom med utgång till balkong, hela två toaletter, sovrum och välmonande hall.

I hyran ingår vämre, vatten och ett basutbud av tv. El samt bredband (Telia fiber) tillkommer gneom eget abonnemang. Förråd finns tillgörande lägenheten.

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och parkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Här bor du centralt i Karlstad med närhet till en livlig centrumhandel, restauranger, centralsjukhuset samt många upplevelser som t. ex närheten till Klarälven och Vänern, muséer och Värmlandsoperan.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet