Rudsbergsvägen 24


Rudsbergsvägen 24, 654 66, KARLSTAD

Hyra: 9967 kr/mån

Area: 74 m2, Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 02, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-11-01

Sista anm.dag: 2022-08-09

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Här finner ni en lägenhet om fyra rum och kök. Som håller hög standard med parkett och tapet i hela lägenheten och helkaklat badrum med dusch som standard. Våtrum är förberett för tvättmaskin. Balkongen om ca 6 kvadratmeter kommer inglasad med utgång från vardagsrummet.
Köket är effektivt planerat och har diskmaskin. Lägenhetet är belägen på andra våningen.

Till lägenheten hör ett förråd som finns i markplan och i bottenplan finns även en tvättstuga samt ett barnvagnsrum. Innanför portentrén finns postfack och utanför varje lägenhetsdörr en tidningshållare. I anslutning till Rudsbergsvägen 20, 24, 28 och 32 finns miljöhus för sortering i behållare. Väderskyddad cykelparkering finns i anslutning till gården. Parkeringsplatser finns öster om husen som nås via trappor eller hiss som är placerad vid gården.

Värmen ingår i hyran och tillförs via radiatorer. Ruds Vy är Svanenmärkt. Det innebär att husen har låg energiförbrukning, sunda materialval och hälsosam inomhusmiljö. Utifrån miljöhänsyn kommer varmvatten att mätas utifrån individuell förbrukningen per lägenhet och debiteras på hyresavin. Varje lägenhet tecknar eget elabonnemang. Lägenheten är fiberanslutna till Telia, där startpaket-TV ingår. Hyresgästen tecknar själv abonnemang för tv, telefoni och bredband.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!