Rudsbergsvägen 24


Rudsbergsvägen 24, 654 66, KARLSTAD

Hyra: 8306 kr/mån

Area: 52 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Ja (inglasad), Hiss: Ja

Tillträde: 2023-06-01

Sista anm.dag: 2023-04-02

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkomna till Rudsberget som är beläget på en höjd och har utsikt över stora delar av Karlstad.

Här finner ni en mycket fin tvåa om 52 kvadratmeter som håller hög standard med parkett och tapet i hela lägenheten. Här erbjuds en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är bra planerat med gott om arbetsytor och här finns en diskmaskin. Vidare finns här ett rymligt sovrum med garderober och ett helkaklat badrum med dusch som är förberett för tvättmaskin. Sist men inte minst erbjuds här en inglasad balkong med plats för mindre möblemang.

Till lägenheten hör ett förråd som finns i markplan och här finns även en tvättstuga samt ett barnvagnsrum.

Innanför portentrén finns postfack och utanför varje lägenhetsdörr en tidningshållare. I anslutning till fastigheten finns miljöhus för sortering i behållare.

Värmen ingår i hyran och tillförs via radiatorer. Fastigheterna på Rudsberget är Svanenmärkta, vilket innebär att husen har en låg energiförbrukning, sunda materialval och hälsosam inomhusmiljö.

Utifrån miljöhänsyn kommer varmvatten att mätas utifrån individuell förbrukningen per lägenhet och debiteras på hyresavin. Lägenheten är fiberansluten till Telia, där startpaket-TV ingår. Hyresgästen tecknar själv abonnemang för tv, bredbandsanslutning och elabonnemang.

Välkomna att anmäla ert intresse!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!