Rudsbergsvägen 28


Rudsbergsvägen 28, 654 66, KARLSTAD

Hyra: 8302 kr/mån

Area: 54 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 5, Balkong: Ja (inglasad), Hiss: Ja

Tillträde: 2022-10-01

Sista anm.dag: 2022-06-29

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

En mycket fin lägenhet om 2 rum och kök som är belägen på sjätte våningen med en härlig utsikt.
Lägenheterna håller hög standard med parkett och tapet i hela lägenheten och helkaklat badrum med dusch som standard. Våtrum är förberett för tvättmaskin. Balkongen om ca 6 kvadratmeter kommer inglasad. Lägenheterna i markplan får sin egen inglasade uteplats. Alla kök är effektivt planerade och har diskmaskin.

Värmen ingår i hyran och tillförs via radiatorer. Utifrån miljöhänsyn kommer varmvatten att mätas utifrån inviduell förbrukningen per lägenhet och debiteras på hyresavin. Varje lägenhet tecknar eget elabonnemang. Lägenheterna är fiberanslutna till Telia, där startpaket-TV ingår. Hyresgästen tecknar själv abonnemang för tv, telefoni och bredband.

Hiss finns i huset. I entreplan finns det lägenhetenförråd och tvättstuga.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!