Rudsbergsvägen 30


Rudsbergsvägen 30, 654 66, KARLSTAD

Hyra: 9526 kr/mån

Area: 64 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 05, Balkong: Ja (inglasad), Hiss: Ja

Tillträde: 2022-09-15

Sista anm.dag: 2022-06-27

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkommen till Rudsberget som är beläget på en höjd och har en fantastisk utsikt över centrala Karlstad.

Här finner ni en lägenhet som håller hög standard med parkett och tapet i hela lägenheten och helkaklat badrum med dusch som standard. Våtrum är förberett för tvättmaskin. Köket är effektivt planerat och har diskmaskin. Lägenheten har inglasad balkong om ca 6 kvadratmeter.

Till lägenheten hör ett förråd som finns i markplan och där finns även en tvättstuga samt ett barnvagnsrum. Innanför portentrén finns postfack och utanför varje lägenhetsdörr en tidningshållare. I anslutning finns miljöhus för sortering i behållare.

Värmen ingår i hyran och tillförs via radiatorer. Utifrån miljöhänsyn kommer varmvatten att mätas utifrån individuell förbrukningen per lägenhet och debiteras på hyresavin. Varje lägenhet tecknar eget elabonnemang. Lägenheten är fiberansluten till Telia, där startpaket-TV ingår. Hyresgästen tecknar själv abonnemang för tv, telefoni och bredbandsanslutning.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!