Sandbäcksgatan 15


Sandbäcksgatan 15, 653 40, Karlstad

Hyra: 10546 kr/mån

Area: 99 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-10-01

Sista anm.dag: 2022-06-27

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Här kommer ett unikt tillfälle att få bo i denna fina och trivsamma lägenhet alldeles intill klarälven. Balkongen har utsikt över sandgrundsudden och älvinloppet till innerstan. Renovering utfördes 2013. I hyran ingår värme och vatten, medan hushållsel får tillhandahållas av hyresgäst genom eget avtal. . Telia fiber finns indraget i fastigheten. Ett källarförråd finns till lägenheten .

Välkommen med din intresseanmälan .

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Klara bor du centralt men ändå lugnt i en stadsdel som ramas in av Klarälven i söder och öster. Här finns även fina grönområden och parker. Det är nära till bra service och sommartid kan du njuta av badplatsen vid Teaterparken.