Sommarrovägen 43 B


Sommarrovägen 43 B, 652 31, Karlstad

Hyra: 5116 kr/mån

Area: 35,5 m2, Antal rum: 1 rum och kokvrå

Våning: 0, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-05-01

Sista anm.dag: 2023-02-02

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

En trivsam etta om 35 kvm med kokvrå belägen i källarplan på trevliga Sommarro. Lägenheten genomgick Willhemlyftet år 2019 och har fina ytskikt, de lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med keramisk häll, micro och kyl/frys. Det är helkaklat badrum, nya ytskikt och parkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.

I hyran ingår värme, vatten och TV-paket lagom från Telia. Bredband (Telia fiber) samt el tillkommer genom egna abonnemang. Förråd finns tillhörande lägenheten.

Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Årets hyresförhandlig pågår och hyran kan komma att höjas i april 2023.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Sommaro är en stadsdel i sydvästra Karlstad som avgränsas i söder och väster av Klarälven. Här har du gång- och cykelavstånd till Karlstad centrum med dess stora utbud av service och upplevelser. Bra kommunikationer finns från Stora Torget som är en knutpunkt.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet