Sommarrovägen 43 B


Sommarrovägen 43 B, 652 31, Karlstad

Hyra: 5937 kr/mån

Area: 42 m2, Antal rum: 1,5 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-12-01

Sista anm.dag: 2022-08-08

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu kan vi äntligen erbjuda en stor etta på 42 kvm! Här bor du i ett trevligt område med närhet till både centrum och grönområden, promenera längs älven till Karlstads stadskärna eller besök fina Mariebergsviken såväl sommar som vinter. Lägenheten renoverades år 2020 och erbjuder fönster i två väderstreck, lägenheten ligger i källarplan och i hyran ingår värme samt vatten. El och bredband tillkommer genom eget abonemang. Telia fiber finns i fastigheten.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Sommaro är en stadsdel i sydvästra Karlstad som avgränsas i söder och väster av Klarälven. Här har du gång- och cykelavstånd till Karlstad centrum med dess stora utbud av service och upplevelser. Bra kommunikationer finns från Stora Torget som är en knutpunkt.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet