Värmlandsgatan 4 A


Värmlandsgatan 4 A, 652 22, Karlstad

Hyra: 6484 kr/mån

Area: 49 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 01, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-11-01

Sista anm.dag: 2022-08-09

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Här finner ni en stor enrumslägenhet på första våningen. Lägenheten erbjuder bra förvaring. Fönster i tre väderstreck för bra i ljusinsläpp.
Vatten och värme ingår i hyran. Hushållselen tillkommer genom eget elavtal som hyresgästen själv tecknar. Comhem och Telenor är leverantör i fastigheten.
Tvättstugan finns i källaren och förrådet finns på vinden. Cykelförråd på innergården,

Lägenhete när renoverad enligt Willhemlyftet år 2021.Lägenheten är då totalrenoverad och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Öster om centrum ligger den livliga stadsdelen Herrhagen. I området finns det gott om förskolor samt en grundskola. Här finns både lägenheter och många äldre villor, några affärer och nöjesanläggningen Nöjesfabriken samt en idrottshall.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet