Vasagatan 19 A


Vasagatan 19 A, 652 22, Karlstad

Hyra: 9445 kr/mån

Area: 77 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-06-01

Sista anm.dag: 2023-01-29

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Här bor du i en nyrenoverad trea på tredje våningen med en balkong mot innergården. Willhemlyftet pågår just nu innan inflytt. I hyran ingår värme, vatten och TV. Bredband samt el tillkommer genom eget abonnemang. Förråd finns.
Hyresförhandling för 2023 pågår och hyran kan komma att höjas i april .

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet i större storlek.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Öster om centrum ligger den livliga stadsdelen Herrhagen. I området finns det gott om förskolor samt en grundskola. Här finns både lägenheter och många äldre villor, några affärer och nöjesanläggningen Nöjesfabriken samt en idrottshall.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet