Verkstadsgatan 8 E


Verkstadsgatan 8 E, 652 19, Karlstad

Hyra: 6405 kr/mån

Area: 46 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-10-01

Sista anm.dag: 2022-06-29

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

En stor och rymlig lägenhet om ett rum och kök med en öppen planlösning. Är belägen på tredje våningen. Hiss finns. Tvättstuga och lägenhetsförråd finner du i källarplan. På innergården finns miljöhus för sortering i behållare.

Hyran inkluderar värme, vatten och kabel-TV. Comhem finns indraget i alla lägenheter och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni och hushållselen.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Öster om centrum ligger den livliga stadsdelen Herrhagen. I området finns det gott om förskolor samt en grundskola. Här finns både lägenheter och många äldre villor, några affärer och nöjesanläggningen Nöjesfabriken samt en idrottshall.