Vikengatan 16 E


Vikengatan 16 E, 652 26, Karlstad

Hyra: 4040 kr/mån

Area: 38 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-04-01

Sista anm.dag: 2022-01-16

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkommen till Viken, Karlstads fina stadsdel mellan stadskärnan och fina Mariebergsviken! Här bor du på bekvämt gångavstånd till det mesta centrum har att erbjuda, samt matbutiker i direkt närhet.

Här erbjuds en mindre och mysig tvåa om 38 kvm på tredje våningen till en bra månadskostnad. I hyran ingår värme, vatten och ett basutbud av tv. Bredband samt el tillkommer genom eget abonnemang. Förråd finns.

Lägenheten uthyres med avstående från besittningsskydd. Detta på grund av att vi framöver planerar att göra större renoveringar i trapphus samt lägenhet.

Välkommen med din ansökan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Viken är ett centralt beläget bostadsområde med blandad bebyggelse. Här finns livsmedelsaffär, restauranger och den fina stadsträdgården.


Busshållsplats / tågstation: 250 m

Restauranger & caféer: 400 m

Bank: 300 m

Motion: 200 m

Köpcentrum & gallerior: 250 m