Fogdegatan 68


Fogdegatan 68, 586 47, Linköping

Hyra: 9521 kr/mån

Area: 83 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: Omgående / Efter överenskommelse

Sista anm.dag: 2023-10-01

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Ljus och fin lägenhet med snedtak. Modernt välkomnade kök. I köket hittar ni rostfria vitvaror, induktionshäll och diskmaskin. Lägenheten har helkaklat badrum som går i modern färg i vitt och grått. Utrustad med härlig golvvärme, handukstork, tvättmaskin och torktumlare.

I hallen möts man av fräscha ljusa ytskikt samt klinkergolv som går över i ekparkett. Det finns även gott om förvaring. Vidare in i lägenheten kommer det stora och ljusa vardagsrummet med mycket fint ljusinsläpp. Här finner ni även ekparkett och vita väggar.

Sovrummen är rymliga och ljusa med god möjlighet till förvaring i form av garderober. Även här finner ni vita väggar samt ekparkett

Denna lägenhet ligger1trappa upp i huset.

Lägenheten kan komma att hyras ut innan publiceringstiden gått ut.

Tveka inte att göra en intresseanmälan.
Du är bara ett klick ifrån ditt potentiella nya boende!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Skäggetorp är grönt och barnvänligt med många lekplatser. Här finns ett aktivt föreningsliv med fina möjligheter till motion och fritid, inte minst i form av den närliggande Rydskogen som är ett populärt strövområde. I Skäggetorps centrum finns bl.a mat- och klädbutiker, pizzeria, bilverkstad, skomakare och nyckelservice. Här finns även flera förskolor och skolor i både privat och kommunal regi samt bra bussförbindelser till centrala Linköping.